Barebells – ett utmärkt alternativ till mellanmål

Barebells kom in som ett stjärnskott på hälso- och träningshimlen under 2016. Det har tidigare funnits ett gott utbud av olika proteinbars på marknaden men få varumärken har slagit så kraftigt som Barebells. Med både glutenfria, laktosfria och veganska alternativ samt en fantastisk variation av smaker erbjuds någonting för alla. Utöver det stora utbudet av proteinbars finns också proteinberikade milkshakes, och sommaren 2018 lanserade Barebells en glatt välkomnad nyhet i form av varumärkets egen proteinglass. Som källa till protein använder sig Barebells av soja, ärtor och ris och inte någon av produkterna innehåller palmolja.

Barbells – för många ändamål

Oavsett om man är en rutinerad gymfantast eller rent krasst strävar efter att äta gott och nyttigare är alternativen till bra, hälsosamma mellanmål och snacks ett ständigt aktuellt ämne. Barebells produkter fungerar utmärkt i alla lägen, som en frukost på språng på väg till gymmet, som snack mellan seminarierna i skolan – likväl som ett gott mellanmål när du behöver tanka lite extra energi efter jobbet. Barebells produkter är inte bara proteinberikade utan också fria från tillsatt socker, vilket är ytterligare en anledning till varför en riktigt god proteinbar, glass eller milkshake från Barebells med hästlängder slår den där kexchokladen du först tänkt köpa för en snabb energikick.

Stort sortiment och användningsområde

Alternativ till frukost, fredagsmys, mellanmål eller snacks i all ära – men användningsområdena för Barebells produkter slutar inte där. Visste du till exempel att en milkshake kan bli till en fantastisk krämig overnight oats eller tillsammans med fryst frukt förvandlas till en fräsch smoothie bowl? Eller att du med fördel kan hacka upp en Barebells-proteinbar och slänga ner i kaksmeten för en extra skjuts protein i småkakorna? Barsen fungerar även ovanligt bra som fyllning i cheesecakes, som ett proteintillskott i din frukostmuffins eller som grund i proteinbollar – också det ett perfekt alternativ till dyra, färdigproducerade varianter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *