Otur med besiktning Stockholm

Ibland är oturen framme och skapar stora bekymmer i vardagen som lätt kunde undvikits om saker gjorts rätt från början. I samband med en försäljning av en bostad är den slutliga affären aldrig helt säker förrän kontraktet är påskrivet av båda parter. Därefter är det svårt att komma med klagomål i efterhand.

En korrekt utförd besiktning är A och O när det är dags att sälja en bostad, men än lika viktigt när du själv ska köpa nytt.

När köpet blir huvudvärk

Det är lätt att sväva på moln när du har hittat din drömbostad och helst av allt vill flytta in omedelbart. Tyvärr är dock den första förälskelsen något som lätt kan skapa problem om du inte lägger in en lugnare växel. Allt för många gånger går det att läsa om besvikna husköpare som godkänt en affär utan att besikta huset i fråga innan avtalet skrivits under.

En professionell och industriledande besiktning Stockholm är mer eller mindre ett måste för att försäkra dig om en bra bostadsaffär. Storstäderna präglas av en allt för konkurrenskraftig bostadsmarknad, vilket innebär att stora risker finns att bli ”lurad”. Det kan helt enkelt finnas gömda fel på en bostad som bara en expert kan upptäcka. Just därför behöver du alltid anlita en seriös och pålitlig firma för besiktning i Stockholm.

Klassiska dolda fel

De flesta känner någon i sin närhet som vid något tillfälle har råkat ut för oseriösa hussäljare, vilket generat stora problem. Ett husköp som helt enkelt görs utan att skador eller fel i bostaden nämns och istället blir en ”överraskning” för de nya husägarna.

Ett klassiskt fel som lätt kan gömmas i det dolda är fuktskador, vilket i vissa fall endast en seriös besiktningsman kan upptäcka. Källare som har fuktgömmor eller en bostad som av olika anledningar inte upplever till korrekta ventilationsnivåer.

Ibland kan det också handla om mer teoretiska fel som först upptäcks vid besiktningen i Stockholm. En planlösning som inte stämmer överens med husets verkliga mått och ytor är ett exempel.

För din egen trygghet – inför en flytt bör du alltid anlita besiktning i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *