Utför besiktning i Stockholm

Behöver du genomföra en besiktning i Stockholm? Då är en Industriledande besiktning stockholm helt rätt företag för dig. De har många års erfarenhet av besiktningar i Stockholm med omnejd. Därmed vet dom exakt vad som krävs för att utföra olika slags besiktningar och vad dom ska kolla på för att båda parter ska känna sig trygga vid överlämning av nycklar.

Boka en besiktning i Stockholm

Det är viktigt att göra en besiktning både från huset/lägenheten du flyttar ut från samt till den du flyttar in till. En besiktning försäkrar dig om att allt står rätt till med huset, alternativt talar om för dig vilka brister som finns.

Det är upp till köparen att bestämma om dom vill köpa huset trots bristerna eller inte. Struntar man i att genomföra en besiktning kan man inte gå tillbaka till säljaren i efterhand och kräva ersättning. Vissa undantagsfall finns om det är tydligt att förra ägarna vetat om problemen, men inte berättat om det. Men det är svårt att bevisa och kan leda till rättegång. Genom en besiktning blir båda parterna försäkrade om att allt gått korrekt till vid köpet.

Kontakta en firma idag om du köpt eller ska sälja din bostad för att undvika onödiga problem i framtiden. Förutom överlåtelsebesiktning som sker när man säljer en bostad genomför besiktningsfirman även förbesiktningar, entreprenadsbesiktnigar och slutbesiktningar.

Det är viktigt att veta att en besiktningsman alltid ska vara opartisk. Det skulle vara ett tjänstefel om besiktningsmannen döljer fel i besiktningsprotokollet och kan leda till juridiska påföljder.

Vad man kollar på under besiktningen

När man gör en besiktning undersöker man hela bostaden noggrannt. Man kollar på fasaden, tak, väggar, vind, grundkonstruktion, våtutrymmen, fönster och kök. Man går igenom allting grundligt för att det inte ska finnas några dolda fel i ditt nya hus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *