Renovera din lägenhet i Stockholm

Att hitta en ny lägenhet i Stockholm är betydligt svårare än att låta renovera den gamla. En renovering kan ge det lyft som behövs för att den gamla trötta lägenheten ska kännas som ny och kanske till och med lite mer rymlig. Med smarta lösningar går det att utnyttja ytor som tidigare blivit mer eller mindre bortglömda och just smarta lösningar är proffsen experter på. De som renoverat lägenheter i Stockholm tidigare lär sig ju successivt nya sätt att skräddarsy en befintlig lägenhet utifrån nya behov. De kan sätta upp eller ta bort väggar, flytta på garderober och använda takhöjden till nya spännande lösningar för ditt boende.

Börja renovera lägenhet i Stockholm

Står du precis i begrepp att renovera finns det säkert många frågor och tankar kring vad som kan göras eller inte. Går det verkligen att flytta den där mellanväggen eller fixa till badrummet som du vill ha det? Som amatör är det ibland svårt att veta eller ens se vilka möjligheter som finns i den lägenhet där man bott länge. Den ser ju ut som den ser ut, liksom. Hur ska den kunna bli annorlunda? För att få hjälp med projektet kan du kontakta Betydelsefull renovera lägenhet stockholm och diskutera igenom dina tankar och vad det är du hoppas kunna uppnå med en renovering. Tillsammans kan ni hitta de lösningar som behövs och se till att din lägenhet verkligen får en rejäl förnyelse.

Skatterabatt för dig som ägare

Du som äger din lägenhet kan normalt sett få så kallat ROT-avdrag för den här typen av jobb. Det innebär att du får rabatt på den delen av kostnaden som handlar om själva arbetet. Material och sådant får du alltid betala själv, men ofta är det arbetstidskostnaden som kan bli dryg vid ett större renoveringsprojekt. Kolla därför om du kan få detta avdrag direkt på fakturan så du vet redan från början hur det ekonomiska ser ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *