Flower Tattoo med dotwork

Få tatueringsmotiv är tidlösa på samma sätt som en vacker flower tattoo. Att tatuera blommor har varit populärt i tider och inte minst rosor i olika skepnader. En perfekt blomtatuering kräver dock en erfaren tatuerare med känsla för detaljer bakom nålen.

I Stockholm finns många tatuerare, men få besitter den expertis som garanterar ett stilfullt blommotiv. Helst bör du välja någon som utför flower tattoo med dotwork-tekniken.

Flower tattoo med dotwork

Det kan tyckas vara enkelt att tatuera en flower tattoo, men för att resultatet ska bli riktigt stilfullt krävs det både erfarenhet och rätt teknik. En Industriledande flower tattoo tatuerare går att hitta i Stockholm och i den här studion är personalen proffs på dotwork-tekniken. Det innebär att motiv och bilder skapas genom små punkter istället för traditionella linjer. När det gäller just flower tattoo lämpar sig tekniken optimalt. En klassisk ros får ett helt annat djup när dotwork-tekniken används.

Normalt sett är det svart eller grå som står för färgen när tatuerare skapar kroppskonst med dotwork. På den nämnda studion i Stockholm kan du å andra sidan även välja vackra flower tattoos med vissa färginslag såsom rosa, röd eller kanske gul. För det är ju så att blommor också har ett symboliskt värde och här spelar färgen en bestämd roll.

Boka tid för tatuering

Om du vill göra en flower tattoo är det viktigt att vara ute i tid och gärna konsultera med din tatuerare. En blomma är aldrig en annan lik därför är det A och O att du ägnar tid till att tänka över hur du önskar att just din flower tattoo ska se ut.

Numera kan du boka tid online antingen direkt på tatuerarens hemsida eller via någon extern bokningssajt. Har du någon fråga eller fundering bör du alltid ta kontakt i förväg för att prata närmare kring din kommande tatuering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *