Välj rätt städfirma Stockholm

Söker du en duktig städfirma i Stockholm? Då har du ett brett utbud att välja bland. Det råder ingen brist på företag, vilket givetvis är positivt, men det kan också göra valet svårare. Vilken städfirma ska du välja egentligen? Vad bör du tänka på? Det ska du få tips på lite längre ner!

Gör en lista över kriterier

För att hitta rätt städfirma i Stockholm behöver du ha en klar bild över vad du söker. Skriv gärna en lista över vad som är viktigt för dig. Hur ofta ska bostaden städas? Vill du att arbetet utförs när du är på jobbet? Hur ska priset se ut? Ju mer detaljerad listan är, desto enklare blir det att se vilken firma som passar dig.

Självklart vill du hitta en produktiv städfirma Stockholm som inte tar betalt för långa timmar i onödan. Jämför därför olika firmor och be om en skriftlig offert. Då kan du snabbt få veta om de kan skräddarsy arbetet enligt dina önskemål. Du får också en tydlig bild av vad priset skulle landa på.

Pålitlig städfirma Stockholm

En minst lika viktig aspekt är att städfirman i Stockholm är pålitlig. Att låta en främling besöka din bostad utgör trots allt en risk. Kolla därför upp vilka försäkringar och garantier som erbjuds av företaget. På vilket sätt kan de intyga att personalen, och firma i sig, är pålitlig?

Läs alltid kundrecensioner innan du anställer ett företag. Ett tips är att titta på exempelvis Trustpilot eller Google reviews. Du kan också kolla upp företagets juridiska och finansiella status genom en sökning på Google. Ett företag som inte är registrerat eller inte har alla papper i ordning bör du givetvis undvika.

Fråga även vilken utbildning de anställda har och vilka produkter de använder. Rengöringsprodukter kan innehålla farliga kemikalier som i värsta fall orsakar allergiska reaktioner eller skadar lungorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *